T o r s d a g.

Publicerad 2013-02-28 20:46:24 i

Tog en promenad till farmor. Där stannade jag två och en halv timme för att prata med hon. Måste än en gång få säga hur fantastisk hon är, det är sjukt. Nu sitter jag hemma och väntar på min pojkvän som förhoppningsvis kommer och hämtar mig snart. S e s.
 

Forni

Publicerad 2013-02-28 20:37:00 i Texter, Vardag,

Som barn fick man utlopp för varenda känsla som for genom kroppen tack vare att man inte visste bättre. Människans första instinkt är ju att få utlopp för en känsla. Vi blir arga och vill skrika. Vi blir ledsna och vill gråta. Vi blir glada och vill skratta. När du är barn gör du allt det där. Sen blir du upplärd något annat. Du får lära dig att hålla dina känslor i styr. Under tiden du växer upp så lär du dig att kontrollera dina känslor, hålla skrattet inne när det inte passar sig och gråta tyst i ett rum när ingen förstår dina tårar.

Luleå.

Publicerad 2013-02-28 14:12:00 i

 
Har spenderat hela förmiddagen i Luleå tillsammans med mamma. Shoppat och ätit Thaimat. Mysigt. Fick iallafall kläderna i födelsedagspresent eftersom jag verkligen var i behov av lite nytt. Kvällens planer blev plötsligt ändrade, så jag får se vad som händer helt enkelt. Bjuder på 3 bilder, kameran hann nämligen dö så kunde inte fota allt ↓
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela