Tänk att ni är borta.

Publicerad 2013-05-31 22:35:00 i Texter, Vardag,

Att mista två personer på kort tid, att se deras namn bredvid varandra på kylskåpet, att man sett dom för en sista gång, det gör ont. Och det är ingen liten smärta, det gör ont, ont som fan. Allt är så ofattbart, älskade farfar och älskade morbror. Varför ni? Varför var just ni tvungen att ta ert sista andetag och lämna oss andra. Varför? 

Helg.

Publicerad 2013-05-31 22:18:00 i Vardag,

Har avverkat min sista skoldag (vet att jag tjatar om det, men så jääävulst nice!!) idag och spenderat eftermiddagen/kvällen på Hemlunda. Är så skönt att få komma dit ibland och inte behöva va kring folk hela tiden, nej är inte folkskygg men ni förstår nog vad jag menar. Har varit tungt här hemma den senaste veckan och ännu tyngre när jag inte haft mitt hjärta här. Men snart är det söndag och ingen är nog gladare än mig över det.

Nu ska jag göra en tidig kväll, imorgon ska jag till Jävrebodarna och säga hej till farmor och lilla Sally.

Snart tystnar musiken.

Publicerad 2013-05-30 18:20:53 i Vardag,

Kan medge att friidrottsdagen inte blev lika farlig som jag trodde, behövde inte göra någonting. Jag, Emma och Angelika spenderade tid på tages i det fina vädret och annars har vi hängt bland allt annat folk och pressat i solen. Det har verkligen tagit på idag och ångrar nu att jag tog sportbh, haha har världens fulaste bränna + att jag glömde ta av mitt halsband så har en vit prick där nu. Schnyggt! Fick dessutom veta att jag klarade provet jag skrev igår, med god marginal. 
 
Annars har jag solat lite mer, ätit middag i badhusparken och myst. Samt pratat med min pojkvän och hört hur dom har det där borta, läängtar så mycket efter han. Ikväll har jag inte tänkt göra någonting, laddar upp för morgondagen och våran sista vanliga skoldag. Yeeabuddy. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela