sunday, funday

Publicerad 2014-04-27 21:17:55 i Vardag,

nu checkar jag ur ännu en helg. att vi endast går 2 skoldagar gör väl inte speciellt ont i hjärtat heller. och att det är endast 21!! dagar till rhodos!! har gått in i ett vad med mig själv, inge onyttigt och sånt på dessa 21 dagar. wish me luck dudes.
 
här har ni en lite cozy bild på mig och min love;

yesterday

Publicerad 2014-04-26 13:50:49 i Vardag,

gårdagens middag var väldigt svårslagen, älskar när grillsäsongen drar igång. grillad oxfilé, rotfrukter, en god sallad plus bea.
 
kvällen spenderade vi hos martin där vi bland annat såg film, helt ok fredag!

tjugofemte april

Publicerad 2014-04-25 15:21:56 i Vardag,

känns som att ca 450kg har släppts från mina axlar, jag klarade matteprovet, har skrivit medicinprovet och äntligen fått det där jävla provet i psykologi avklarat. det känns så jävla skönt att inte ha något mer prov i varken matte (förutom nationella då) eller pyskologi. *gör glädjeskutt i sinnet*
 
annars då. fredag och jag gick på helg redan någon minut efter 12. men eftersom citybuss inte verkar fatta att deras tider sucks så fick jag vänta jäävligt länge innan jag äntligen tog mig hem.
 
ikväll har pappa lovat att det blir grillat till middag och sen ska jag tydligen hjälpa niklas att städa hans bil. wiho, tur jag är snäll och gör det, men som att han ska få bjuda på något gott till ikväll efter det.
 
nä checkar ut här då, puss.
sötaste jag sett <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela