Sista dagen på året

Publicerad 2014-12-31 09:36:21 i Vardag,

Ganska jäkla sjukt att vi nu är inne på sista dagen av året 2014. Det här året har gått så otroligt fort! Hur som helst så vaknade jag för ett tag sedan och hoppade direkt in i duschen, sen frukost på det. Nu håller jag på att fixa lite här hemma, vad som ska med osv. till Sanna. Kring 11 tiden far jag till henne för att ställa i ordning allt samt fixa oss. 
 
Jag hoppas kvällen blir lika bra som jag har tänkt mig att den ska bli, magiskt att få fira in den med alla ens bästa vänner på samma plats. 
 
Hoppas ni får ett bra avslut på 2014 och en bra början på 2015 så hörs vi nästa år (hehe)!! Puss till er
 

Lips are movin

Publicerad 2014-12-30 22:36:32 i Vardag,

Vilken bra tisdag. Gjorde tacos till middag sen mötte jag upp Natalie på korpen. Vi fick till ett bra pass trots att vi hade mycket att snacka om då det var längesen vi träffades. Efter gymmet så for vi till henne, drack cider, taggade för morgondagen och lyssnade på partymusik. Som sagt, en fin tisdag. Trettionde december

Publicerad 2014-12-30 13:51:08 i Vardag,


Tisdag. Har precis varit och fixat det sista inför nyår tillsammans med Sanna och Erik. Tror det kan komma att blir en riktigt trevlig dag/kväll. 

Tyvärr är det en grå och tråkig tisdag, det regnar och går mot plusgrader vilket inte känns trevligt alls då vi äntligen fått snö. Jag och Ozzy känner inte alls för att vara ute så nu blir det att slappa i soffan framför en film. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela