Fredag 2014-01-03

Publicerad 2014-01-03 19:34:00 i Vardag,

 
fick så himla mycket fina saker till mitt rum i julklapp. som denna fina skål/burk/eller nå, som jag fyllt med alla mina smycken från diverse utlandsresor. 
 
har i princip spenderat hela min dag på stan, först lunchade jag med Elin på röda och sen mötte jag upp Sanna så vi gick runt lite innan vi gick hem till mig. hon åt middag här med oss och for för ett tag sen. nu är min bf på väg hit, vi ska inhandla gotta och sen ska vi nog se någon serie eller en film. 

Make up store

Publicerad 2014-01-02 17:54:39 i Vardag,

 
har spenderat min dag på stan tillsammans med Jennifer, vi tog en lunch och sen strosade vi bara runt. lite nytt smink fick följa med hem, tri brown och rouget har jag haft förr så det ska bli kul att testa löspudret som jag har hört mycket bra om. 
 
det blev oxfilé till middag och sen har jag möblerat om i mitt rum och hängt upp lite favortifoton på väggen. nu hade jag tänkt försöka fixa till lite småsaker på bloggen och ikväll ska jag umgås med Angelika och Jennifer. 

1 Januari 2014

Publicerad 2014-01-01 18:52:30 i Vardag,

shit vad konstigt det känns att skriva 2014. men nu är vi här, första dagen på en nytt år. är redan less på "nytt år nya möjligheter" som spammas på facebook men annars så känns det rätt skönt. vi går mot ljusare tider och snart är det sommar igen. typ. :P 
 
vi började iallafall gårdagen på nolia med familjen pettersson och deras vänner. det blev match men jag och erika tog jobbet som supportrar innan vi rullade hemåt igen för att fixa oss och göra i ordning middagen.
 
vi hade en lugn kväll igår och det tackar jag gudarna för idag. var inte speciellt sugen på att festa så jag la av rätt så tidigt och drack vatten resten av kvällen, känns så värt. vi stannade iallafall i skuthamn hela kvällen, lekte lekar, spelade beer pong och lite annat kul. vid tvåtiden så hade de sista farit och jag somnade rätt fort i Niklas famn. ett bra nyår helt enkelt. idag blev det pizza till lunch och ikväll har jag myskväll här hemma med mamma. vi ska göra räkmackor, smoothies och äta glass. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela