Tisdag

Publicerad 2014-09-30 18:38:36 i Vardag,

Denna tisdag har rullat på ganska bra, fick tillbaka mitt vårdprov, fick skriva in ännu mer prov i kalendern och lite så haha! Middagsdejtade med Natalie då vi slutade så sent, fick bli en supergod sallad med räkor för mig sen strosade vi runt i olika butiker, kom dock hem tomhänt. 
 
Ikväll ska jag och träna med Petra, vi ska testa ett nytt pass (eller nytt för oss) Soma Move som jag hoppas är bra, skönt byta ut core och tabata mot något annat ibland! Imorgon börjar praktiken om vilket betyder att jag måste upp före fasen, jobbar dock bara ons-tor innan jag är ledig på fredag! Nä nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag dressar om för träning. 
 

Helgen som var

Publicerad 2014-09-30 10:55:00 i Vardag,

Lite diverse bilder från helgen som passerat. I fredags var jag med Elin och Nils ett tag, han fick bada och sen mös vi innan det var dags för att gå hem. På lördagen vankades det fest hos mig och det var en trevlig kväll som avslutades på max. På söndagen mådde jag lite halvers så jag sov nästan hela dagen haha sen bjöd min bror, Elin och Nils på en mycket god middag. I det stora hela en bra helg!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela